OM BUTIKKEN

Bed & Bath Textile kendes bedst som en specialbutik med fokus på tekstiler til hjemmet. Den røde tråde er butikkens fokus på kvalitet, hvilket altid skinner igennem uanset du er på udkig efter en lækker badekåbe til sommerhuset eller nyt og frisk sengetøj.

Du finder os i Copenhagen Designer Outlet (CDO) på Cityringen 6, 2630, Taastrup. Copenhagen Designer Outlet blev indviet i 2014 og ligger i forlængelse af City 2. Bemærk at indgangen fra City 2 er lukket indtil den 21. april 2021.

SENGETØJET TIL DEN GODE SØVN

Hos Bed & Bath textile ligger vi en ære i tekstiler til det klassiske og moderne hjem. Derfor står vores kompetente personale altid klar til at hjælpe dig på vej hvad enten du er på udkig efter en flot værtinde gave eller at sommerhuset trænger til nyt sengetøj.

I vores butik i CDO har vi et stort udvalg af sengetøj og håndklæder i de bedste kvaliteter. Vi kan være med på enhver pengepung og du finder sengetøj i både bambus og i forskellige bomuldskvaliteter som bomuldspercale og bomuldssatin.

Vi har stort fokus på hele tiden at forbedre og udvide vores sortiment for at tilbyde vores kunder så bredt udvalg og så mange valgmuligheder så muligt. Mange overser nemlig sengetøj som en vigtig del af søvnen, men det har faktisk en større betydning end de fleste lige går og tror, selvom sengetøj mange gange kommer an på smag og behag. Vi kender alle sammen det klassiske sæt man lige har fundet i en tur i det lokale supermarked. Vores mål har været at gøre luksus sengetøj til allemandseje!

GRATIS LEVERING I HELE DANMARK

Har du fundet dit fortrukne sengetøj hos Bed & Bath textile? Så leverer vi det helt hjem til dig med DAO365. Vi betaler endda for fragten så det skal du ikke tænke på!

Vi arbejder i øjeblikket på en reservations løsning så du direkte kan reservere sengetøjet online og afhente det i vores butik. Indtil da kan du med fordel skrive til vores kundeservice, som vil hjælpe dig med at reservere sengetøjet for dig og sørge for at det bliver gjort klart i butikken til at du kan hente det.